Kategorie więcej
Producenci
Cennik

HTML   CSV

Info

rankingSklepy internetowe - Ranking!

rankingNajlepsze produkty - Ranking!

cenyDołącz do nas i reklamuj produkty! 

Nie masz sklepu, załóż go w 2 minuty i testuj za darmo!

Zobacz również

Herbata

- Wybrany produkt w sklepach

PERŁA OCEANU - UROCZA BIAŁA HERBATA KWITNĄCA



Następne zdjęcie
Znaleziono w 1 sklepie w cenie od 3.99zł do 3.99zł

O tym produkcie napisano 0 opinii

ŚREDNIA OCENA0 Napisz opinię
Jakość0
Cena0
Wygląd0
Kliknij, aby kupić ten produkt w najniższej oferowanej cenie


Sortuj produkty :
Widok listy :



PERŁA OCEANU - UROCZA BIAŁA HERBATA KWITNĄCA

PERŁA OCEANU - UROCZA BIAŁA HERBATA KWITNĄCA

Cena: 3.99zł

Przejdź do sklepu

Produkt dostępny

sklep

Firma Usługowa SPEDO Wojciech Mellr

Ilość opinii: 1
Średnia ocena: 4
Wyświetlanie od 1 do 1 (z 1 pozycji) Strona  1 

Opis: PERŁA OCEANU - UROCZA BIAŁA HERBATA KWITNĄCA
Sklep: Firma Usługowa SPEDO Wojciech Mellr

PERŁA OCEANU (GOLDEN YUANBAO)- biała herbata kwitnąca

Waga 1 szt to: 8 – 10 g



Ręcznie zwijana herbata kwitnąca. Przed zaparzeniem ma ona kształt niepozornej fasolki, która umieszczona w gorącej wodzie przekształca ukazując płatki jaśminu i chryzantemy. Możemy więc dopieścić nie tylko podniebienia delikatnym smakiem unikatowych kompozycji, ale także nacieszyć oczy prawdziwym spektaklem, jakim jest rozkwitanie pączka w dzbanku. Niezwykłe specjały, mogą być nie tylko kwitnącym ukoronowaniem wystawnej kolacji, lub obiadu z przyjaciółmi. Świetnie nadają się także na prezent, będąc zaskakującą niespodzianką. Polecam gorąco!!

Skład: Biała Herbata (tylko tipsy - Silver Needle), Kwiat Jaśminu i Chryzantemy.

Sposób parzenia:

1 kulkę należy włożyć do szklanego, żaroodpornego naczynia lub specjalnego czajniczka, zalać wodą o temperaturze 80 stopni Celsjusza, zaparzać aż się cała rozwinie (4 - 5 minut). Ilość wody potrzeba na zaparzania to 800 - 1000 ml. Herbatę można zaparzać ponownie wydłużając czas zaparzania do około 8 minut.

Dane techniczne

Do tego produktu nie napisano jeszcze opinii