Kategorie więcej
Producenci
Cennik

HTML   CSV

Info

rankingSklepy internetowe - Ranking!

rankingNajlepsze produkty - Ranking!

cenyDołącz do nas i reklamuj produkty! 

Nie masz sklepu, załóż go w 2 minuty i testuj za darmo!

Zobacz również

Zdrowa żywność

- Wybrany produkt w sklepach

Agaranta środek żelujący bezglutenowy 3x6g BioVegan



Następne zdjęcie
Znaleziono w 1 sklepie w cenie od 6.90zł do 6.90zł

O tym produkcie napisano 0 opinii

ŚREDNIA OCENA0 Napisz opinię
Jakość0
Cena0
Wygląd0
Kliknij, aby kupić ten produkt w najniższej oferowanej cenie


Sortuj produkty :
Widok listy :



Agaranta środek żelujący bezglutenowy 3x6g BioVegan

Agaranta środek żelujący bezglutenowy 3x6g BioVegan

OPIS PRODUKTU SKŁADNIKIagar agar* - substancja żelująca, maranta w proszku*, winiany potasu - regulator kwasowości (*certyfikowany ...

Cena: 6.90zł

Przejdź do sklepu

Produkt dostępny

sklep

PURE Krzysztof Bednarski

Ilość opinii: 0
Średnia ocena: 0
Wyświetlanie od 1 do 1 (z 1 pozycji) Strona  1 

Opis: Agaranta środek żelujący bezglutenowy 3x6g BioVegan
Sklep: PURE Krzysztof Bednarski

OPIS PRODUKTU

SKŁADNIKI
agar agar* - substancja żelująca, maranta w proszku*, winiany potasu - regulator kwasowości (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Środek żelujący do żywności.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wymieszaj agarantę w 100 ml zimnej wody do uzyskania gładkiej masy, doprowadź do wrzenia i gotuj przez 2 minuty cały czas mieszając. Dla zimnych produktów: wymieszaj agarantę w 100 ml zimnejwody, doprowadź do wrzenia i gotuj 1 minutę ciągle mieszając. Ostudź i stopniowo dodawaj zimne składniki. Nie zmieniaj kolejności. Optymalną konsystencję żelową uzyskuje się po 3 godzinach przechowywania w lodówce.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 1116 kJ / 267 kcal;
Tłuszcz: 0,20 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,2 g
Węglowodany: 40,0 g;
w tym cukry: 0,30 g;
Błonnik: 38,90 g;
Białko: 1,20 g;
Sól: 1,8 g
INFORMACJA ALERGENNA
może zawierać drożdże, gorczycę, sezam, soję.

Dane techniczne

Do tego produktu nie napisano jeszcze opinii